Digital dentistry Prolident

Fluxul digital de munca aduce un beneficiu real cand este folosit in stomatologie. Rapiditatea cu care se executa lucrarile, designul, precizia si confortul pentru pacient.
Avantajele fluxului de munca digital:

  • Rapiditate ( timp de executie scurtat pana la jumatate fata de procesul clasic)
  • Precizie ( amprentele digitale sunt cel putin la fel de fidele ca cele clasice, executia lucrarii fiind mult mai bine controlata)

Munca noastra este impartita in urmatoarele etape:

DR. PRODAN DENTAL CLINIC

1. Amprenta digitala

Folosind un aparat de ultima generatie 3Shape Trios, realizam o scanare a dintilor sau a zonei de interes. O scanare dureaza in jur de 5 minute, fara durere, fara materiale care raman in gura, fara senzatie de greata.

2. Designul digital al viitoarei lucrari protetice

Folosind programe specializate (Exocad), serviciul nostru reuseste sa execute conceapa rapid un design corect al viitoarei lucrari protetice.

dentist cluj
0018 min

3. Executia si finisarea lucrarilor de catre tehnicieni dentari

Intr-un laborator specializat pentru fluxul de munca digital, viitoarea lucrare protetica poate fi tiparita 3D, frezata din ceramica sau titan, sinterizata din titan. Dupa executia rapida si precisa, lucrarile sunt finisate manual si individualizate astfel incat sa corespunda cu cele mai inalte standarde de calitate.

4. Aplicarea lucrarii protetice

Lucrarea este trimisa apoi in clinica noastra, unde este verficicata atent de catre specialistii nostri, urmand a fi aplicata doar dupa ce trece de controlul calitatii al medicului curant.

igienizare dentara cluj
Scroll to Top