Estetica dentara Prolident

Estetica dentara reprezinta stiinta si totodata arta prin care redam pacientilor nostri zambetul perfect, atat de mult dorit.

Estetica dentara este punctul de intalnire a tuturor ramurilor stomatologiei, astfel incat la finalul tratamentului pacientul sa fie multumit si sa radieze de fericire, expunandu-si zambetul cu incredere.

Fatete dentare cluj

Fatete Dentare

Acest concept se bazeaza pe realizarea unui proiect virtual al lucrarilor protetice finale,fiind capabil sa creeze un suras nou in decurs de cateva minute, folosind un soft special, care prelucreaza fotografiile initiale ale pacientului. DSD aduce beneficii atat medicului cat si pacientului prin clarificarea diagnosticului, comunicarea mult mai facila cu pacientul si predictibilitatea planului de tratament. Astfel pacientul, poate sa opteze in deplina cunostiinta de cauza pentru planul de tratament propus.

Alte modalitati de previzualizare a rezultatului final sunt: mock-upul, wax-upul, exemplificare pe modele de studiu, lucrari provizorii. Ai grija de zambetul tau cu fatete dentare Cluj, la clinica Prolident.

Programeaza consultatia gratuita

Fatetele Ceramice

Fatetele ceramice reprezinta la ora actuala tratamentul cel mai solicitat din arsenalul stomatologiei estetice, fiind cele mai fizionomice dar si cele mai delicate. Se realizează prin tehnici de stratificare complexă determinată de oferta minimă de spaţiu, iar prepararea dinţilor, amprentarea şi cimentarea faţetelor sunt de asemenea proceduri extrem de sofisticate. Fatele dentare pot fi indicate in urmatoarele situatii clinice:

 • Spatii interdentare : diasteme, treme
 • Tulburari usoare de pozitie, forma, volum dentar
 • Anomalii de structura a smaltului
 • Abrazii fiziologice sau patologice
 • Traumatisme la nivelul dintilor frontali
 • Modificari de culoare unidentare sau generalizate

Avantajele tratamentului prin fatete dentare:

 • Prepararea dirijata a dintilor cu sacrificiu minim de smalt(0.6mm)
 • Conservarea vitalitatii dintilor
 • Estetica excelenta
 • Transluciditatea si textura similara dintilor naturali
 • Lipsa oricaror reactii alergice, datorita biocompatibilitatii ceramicii dentare
 • Protectia tesuturilor parodontale in timpul prepararii, amprentarii si cimentarii dintilor
Avantajele fatetelor Prolident

Lucrari Zirconiu

Utilizarea oxidului de zirconiu (Zr2O) nu a fost posibila decat dupa dezvoltarea tehnicilor CAD-CAM. Rezistenta foarte mare a acestui miez ceramic (peste 1000 MPa) a facut posibila extinderea indicatiilor clinice a restaurarilor integral ceramice la punti de peste 3 elemente. Tehnica de realizare a acestor tipuri de coroane integral ceramice este una complexa atat din punct de vedere al medicului, care trebuie sa realizeze o preparatie de foarte mare precizie a bontului cat si din punct de vedere al tehnicianului care trebuie sa individualizeze aspectul final al lucrarii. Daca ai nevoie de o lucrare zirconiu Cluj, apeleaza cu incredere la specialistii nostri de la Prolident. 

Albirea dentara

Albirea dintilor este o procedura ușoară ce se efectueaza de rutina in cabinetele de medicina dentara. Nu trebuie neapărat să vă schimbați obiceiurile pentru a vă albi dinții. Pur și simplu înlocuirea pastei de dinți obișnuită cu pastă de dinți de albire este o modalitate excelentă de a începe să vă albiți zâmbetul treptat. Folosind o apă de gură de albire, încercarea de benzi, sunt alte metode de albire a dintilor, moduri bune pentru a suplimenta obiceiurile de igiena orala normale. Anumite alimente și băuturi pot provoca decolorarea dinților. Aceste alimente includ cafea, ceai, vin și băuturi sportive. Fumatul poate provoca, de asemenea, pete.

Albire dinti Cluj Prolident
Albire dinti

Pentru cea mai rapidă și mai eficientă albire a dintilor, medicul dentist vă poate oferi tratamente profesionale de albire dinti Cluj. Aceste opțiuni în cabinet conțin agenți de albire dentara în concentrații mai mari și produc rezultate mult mai repede decât opțiunile de tip over-the-counter. De fapt, dinții pot fi vizibil mai albi într-o singură vizită. De asemenea, beneficiați de un tratament care este supravegheat de un medic dentist. Albirea dintilor suplimentara efectuata acasa dupa tratamentul in serviciul nostru intretine rezultatele terapiei din cabinet. La Prolident beneficiezi de albire dentara la pret avantajos.

Scroll to Top