Clinica Stomatologica Prolident, clinica zambetelor sanatoase

Clinica Stomatologica Prolident, clinica zambetelor sanatoase

Pentru un dentist, exista ceva mai important decat un zambet sanatos pe chipul unui om fericit?

De la aceasta intrebare am pornit in 1996 cand am deschis Clinica de stomatologie Prolident din Cluj-Napoca.

Eram medic stomatolog si profesam deja de 3 ani, cand am hotarat ca aceasta clinica va functiona in primul rand cu sufletul si pentru nevoile pacientilor. Sotul meu, dr. Paul Prodan, la vremea aceea medic primar de Medicina Generala, nu doar ca m-a sustinut, dar a hotarat sa mi se alature. In 2003, a absolvit cea de a doua facultate, cea de Stomatologie din Cluj, obtinand apoi titlul de Doctor in Stiinte Medicale in domeniul Parodontologiei, competenta in Implantologie si masteratul in Reabilitare Orala.

De la inceput, atat eu, dr. Aurelia Prodan, cat si sotul meu, dr. Paul Prodan, alaturi de intreaga echipa, suntem concentrati pe nevoile fiecarui client, pe oferirea unor solutii moderne si responsabile. Ne dorim ca pacientii sa stie in fiecare moment cu ce se confrunta, care sunt variantele de tratament si cum putem rezolva fiecare problema. Profesionalismul nostru este rezultatul formarii continue si al pasiunii pentru medicina transmisa din generatie in generatie.

Echipa este completata de medici tineri foarte competenti, precum dr. Andrei Santa, medic stomatolog specialist in Ortodontie si Ortopedie dento-faciala si dr. Andreea Anastasiu, medic stomatolog specialist in Endodontie. De curand, s-a alaturat echipei Prolident si noua generatie: dr. Daiana Prodan, absolventa de Stomatologie, la UMF “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, medic stomatolog rezident.

Imediat a aparut o alta intrebare: este o conditie suficienta excelenta pregatire profesionala a unui medic pentru ca pacientul sa fie multumit?

De fapt, este doar o conditie necesara, dar nu suficienta. Clinica stomatologica Prolident are dentisti exceptionali, dar munca noastra este dublata de echipamente si aparatura stomatologica de ultima generatie. Astfel echipa noastra se poate concentra cu maxima dedicare pentru ca rezultatul final sa reflecte adevarata multumire pe chipul fiecarui pacient care calca pragul Clinicii Prolident de Stomatologie Cluj-Napoca.

Va asteptam cu drag!

Dr Prodan Aurelia

Dr Prodan Aurelia

Intotdeauna prompta si directa, doamna doctor Prodan are deja un renume in stomatologie cladit de peste 20 de ani ca rezolva orice problema cat mai rapid si eficient posibil. Pacientii dansei o recomanda ca fiind dedicata intru totul profesiei sale, neezitand sa fie prompta la orice ora pentru orice problema. Nu ezitati sa o contactati.

  • Medic primar stomatologie generala