Politică de confidențialitate

 1. INTRODUCERE

Această notificare privind confidențialitatea vă oferă detalii despre modul în care colectăm și procesăm datele dvs. personale prin utilizarea site-ului nostru https://www.prolident.ro .

Prin furnizarea datelor dvs., ne garantați că aveți peste 13 ani.

Prolident SERV SRL este administratorul de date și suntem responsabili pentru datele dumneavoastră personale („noi”, „noi” sau „nostru” în această notificare de confidențialitate).

Detalii de contact

Detaliile noastre complete sunt:

Numele complet al persoanei juridice: SC PROLIDENT SERV SRL

Adresa de e-mail: cabinet_dr_prodan@yahoo.com

Adresa poștală: str Memorandumului 8, ap 21, Cluj-Napoca, jud Cluj

Este foarte important ca informațiile pe care le deținem să fie corecte și actualizate. Vă rugăm să ne anunțați dacă în orice moment informațiile dvs. personale se modifică prin trimiterea de e-mail la    cabinet_dr_prodan@yahoo.com

 1. CE DATE COLECTĂM DESPRE TINE, PENTRU CE ȘI CUM LE PROCESAM

Datele personale înseamnă orice informație capabilă să identifice o persoană. Nu include date anonime.

Putem procesa următoarele categorii de date personale despre dvs.:

 • Comunicare Date care includ orice comunicare pe care ne-o trimiteți, fie prin intermediul formularului de contact pe site-ul nostru, prin e-mail, text, mesaje media sociale, postări sociale sau orice altă comunicare pe care ne-o trimiteți. Noi prelucram aceste date în scopul comunicării cu dvs., pentru păstrarea evidenței și pentru stabilirea, urmărirea sau apărarea in caz actiune in justitie. Motivul nostru legal si intemeiat pentru această prelucrare este interesul nostru legitim, care în acest caz trebuie să răspundem la comunicările trimise, să păstrăm evidența și să stabilim, să urmărim sau să ne apăram in caz e actiune in justitie.
 • Date despre clienți care includ date referitoare la achizițiile de bunuri și / sau servicii cum ar fi numele dvs., titlul, adresa de facturare, adresa de e-mail a adresei de livrare, numărul de telefon, datele de contact, detaliile achiziției și detaliile cardului. Noi prelucrăm aceste date pentru a furniza bunurile și / sau serviciile pe care le-ați achiziționat și pentru a păstra înregistrările acestor tranzacții. Motivul nostru legitim pentru această procesare este realizarea unui contract între dvs. și noi și / sau luarea de măsuri la solicitarea dvs. de a încheia un astfel de contract.
 • Date despre utilizatori care includ date despre modul în care utilizați site-ul nostru web și orice servicii online, împreună cu orice date pe care le publicați pe site-ul nostru sau prin intermediul altor servicii online. Noi prelucrăm aceste date pentru a opera site-ul nostru și pentru a vă asigura că vă este oferit un conținut relevant, pentru a vă asigura securitatea site-ului nostru, pentru a păstra copii de siguranță ale site-ului și / sau bazelor de date și pentru a permite publicarea și administrarea site-ului și a afacerii. Motivul nostru legal pentru această procesare este interesul noastru legitim, care în acest caz este pentru a ne permite gestionnarea corecta site-ul nostru și a afacerii noastre.
 • Date tehnice care includ date despre utilizarea site-ului dvs. și a serviciilor online, cum ar fi adresa dvs. IP, datele dvs. de conectare, detalii despre browserul dvs., durata vizitei paginilor de pe site-ul nostru, vizualizările de pagină și căile de navigare, detalii despre numărul de apariții utilizari ale site-ul nostru web, setările fusului orar și alte tehnologii pe dispozitivele pe care le utilizați pentru a accesa site-ul nostru web. Sursa acestor date este din sistemul nostru de urmărire a analizelor. Noi prelucrăm aceste date pentru a analiza utilizarea de către dvs. a site-ului nostru web și a altor servicii online, pentru a vă administra și a proteja afacerea și site-ul web, pentru a vă oferi conținut și reclame relevante pentru site și pentru a înțelege eficiența publicității noastre. Motivul nostru legal pentru această procesare este interesul noastru legitim, care în acest caz ne permite să administrăm corect site-ul nostru și afacerea noastră și să ne dezvoltăm afacerea și să ne stabilim strategia de marketing.
 • Date de marketing care includ date despre preferințele dvs. în primirea marketingului de la noi și de la terții noștri și preferințele dvs. de comunicare. Noi prelucrăm aceste date pentru a vă permite să participați la promoțiile noastre, cum ar fi concursuri, extrageri de premii și ofertele gratuite, pentru a vă oferi conținut și reclame relevante pentru site și pentru a măsura sau a înțelege eficacitatea acestei publicități. Motivul legal pentru această procesare este interesul nostru legitim, care în acest caz este de a studia modul în care clienții utilizează produsele / serviciile noastre, pentru a le dezvolta, pentru a ne dezvolta afacerea și pentru a ne stabili strategia de marketing.

Putem folosi datele despre clienți, datele utilizatorilor, datele tehnice și datele de marketing pentru a vă furniza conținuturi și reclame relevante pentru site-uri (inclusiv anunțuri Facebook sau alte anunțuri afișate) și pentru a măsura sau a înțelege eficacitatea publicității pe care o deservim. Motivul nostru legitim pentru această prelucrare este interesul legitim, care este de a ne dezvolta afacerea. De asemenea, putem utiliza astfel de date pentru a trimite alte comunicări de marketing către dvs. Motivul nostru legitim pentru această procesare este fie consimțământul, fie interesele legitime (și anume, să ne dezvoltăm afacerea).

Solicităm consimțământul dvs. explicit pentru prelucrarea datelor personale, prin urmare, atunci când trimiteți detaliile dvs., vă vom trimite o nouă comunicare care vă solicită să vă confirmați acordul pentru această procesare.

În cazul în care suntem obligați să colectăm date cu caracter personal prin lege sau în condițiile contractului dintre noi și dvs. nu ne furnizați aceste date la solicitare, este posibil să nu putem executa contractul (de exemplu, pentru a livra bunuri sau servicii pentru tine). Dacă nu ne furnizați datele solicitate, este posibil să fie necesar să anulați un produs sau un serviciu pe care l-ați comandat, dar dacă îl facem, vă vom anunța în momentul respectiv.

Vom folosi datele dvs. personale numai pentru un scop în care au fost colectate sau dacă este necesar, într-un scop rezonabil compatibil. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la cabinet_dr_prodan@yahoo.com . În cazul în care trebuie să folosim detaliile dvs. pentru un scop nou fără legătură, vă vom informa și vom explica motivele legale pentru procesare.

Putem prelua datele dvs. personale fără cunoștințele sau consimțământul dvs. atunci când acest lucru este cerut sau permis de lege.

Nu realizăm decizii automate sau orice tip de profil automatizat.

 1. CUM COLECTAM DATELE PERSONALE

Putem colecta date despre dvs. prin furnizarea datelor direct către noi (de exemplu, prin completarea formularelor pe site-ul nostru sau prin trimiterea de e-mailuri). Este posibil să colectăm automat anumite date de la dvs. pe măsură ce utilizați site-ul nostru prin utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare. Consultați politica noastră privind modulele cookie pentru mai multe detalii despre acest lucru.

Este posibil să primim date de la terțe părți, cum ar fi furnizorii de servicii de analiză, precum Google cu sediul în afara UE, rețele de publicitate cum ar fi Facebook din afara UE, cum ar fi furnizori de informații de căutare, cum ar fi Google cu sediul în afara UE, furnizori de servicii tehnice, , cum ar fi brokerii de date sau agregatorii.

 1. COMUNICARI MARKETING

Motivul nostru intemeiat de lege de a vă prelucra datele personale pentru a vă trimite comunicări de marketing este fie consimțământul dumneavoastră, fie interesele noastre legitime (și anume, să ne dezvoltăm afacerea).

În conformitate cu regulamentele privind confidențialitatea și comunicațiile electronice, vă putem trimite comunicări de marketing dacă (i) ați făcut o achiziție sau ați cerut informații de la noi despre bunurile sau serviciile noastre sau (ii) ați fost de acord să primiți comunicări de marketing și în fiecare caz în parte nu ati renunțat la astfel de comunicări pana atunci. În conformitate cu aceste reglementări, dacă sunteți o companie cu răspundere limitată, vă putem trimite e-mailuri de marketing fără consimțământul dvs. Totuși, puteți să renunțați la primirea e-mailurilor de marketing de la noi în orice moment.

Înainte de a ne împărtăși datele dvs. personale cu orice terță parte în scopuri proprii de marketing, vom obține consimțământul dvs. expres.

Puteți să ne solicitati dvs sau terțe părți să încetam trimitețerea mesajelor de marketing în orice moment, bifând sau debifând casetele relevante pentru a vă adapta preferințele de marketing SAU urmând link-urile de renunțare la orice mesaj de marketing trimis către dvs. SAU trimițându-ne prin e-mail la cabinet_dr_prodan@yahoo.com în orice moment.

Dacă renunțați la primirea comunicărilor de marketing, această opțiune de renunțare nu se aplică datelor cu caracter personal furnizate ca urmare a altor tranzacții, cum ar fi achizițiile, înregistrările de garanție etc.

 1. DESCRIEREA DATELOR PERSONALE

Este posibil să ne împărtășim datele personale cu părțile prezentate mai jos:

 • Alte companii din grupul nostru care ne oferă servicii.
 • Furnizori de servicii care furnizează servicii IT și de administrare a sistemelor.
 • Consilieri profesioniști, inclusiv avocați, bancheri, auditori și asigurători
 • Organele guvernamentale care ne obligă să raporteze activitățile de prelucrare.
 • Terțe părți cărora le vindem, transferăm sau fuzionăm părți ale afacerii noastre sau ale activelor noastre.
 • Solicităm tuturor părților terțe cărora le transferăm datele să respecte securitatea datelor dvs. personale și să le trateze în conformitate cu legea. Permitem acestor terțe părți să vă proceseze datele personale numai în scopuri specificate și în conformitate cu instrucțiunile noastre.

Lista cu companii (altele decat clienti SC PROLIDENT SERV SRL ) care pot avea acces la unele informatii cu caracter personal:

Nume CompanieScopDate la care pot avea acces

MARUSCA TECH GROUP SRL - Mentenanta site si baze de date.Nume, numar de telefon, adresa

Hotjar, Microsoft Clarity, Google Inc., Google Ireland, Ltd. (Ireland), Google (SE), DoubleClick Europe Ltd (UK), DoubleClick, a division of Google - Ajuta la identificarea comportamentului pe site-ul prolident.ro pentru a ghida decizia privind marketingul vizat; pentru a ajuta la gestionarea și optimizarea eficientă a campaniilor desktop și mobile și în altă parte a paginii web și pentru a executa campanii de retargetare pentru a oferi publicitate personalizată.ID anonim generat de cookie-uri, etichete pixel sau tehnologii similare încorporate în pagini web, anunțuri și e-mailuri livrate utilizatorilor. ID-ul de publicitate și ID-ul dispozitivului, adresa de e-mail criptată, ID-ul clientului criptat, codul de comerciant criptat, valoarea tranzacției.

Facebook, Inc (US), Facebook Ireland Limited (Ireland), Twitter, Inc. (US),(Ireland), Facebook Business Manager (SE).Pentru a executa campanii de retargetare pentru a difuza publicitate personalizată.ID-ul de publicitate și ID-ul dispozitivului pentru a segmenta grupurile de utilizatori pe baza comportamentului aplicațiilor, a adresei de e-mail criptate asociate utilizatorilor Prolident, adresa IP, ID anonim generat de cookie-uri, etichete pixel sau tehnologii similare încorporate în pagini web, e-mail-uri livrate utilizatorilor.

Devitall Solutions SRLMentinerii fisei electronice a pacientului, notificarea acestuia asupra programarilor stabilite.Nume, adresa, telefon, emailBanca Transilvania SAPentru a permite realizarea unor tipuri de plati, pentru a permite returnarea sumelor achitate eronat sau in cazul returnarilor de produse.Nume, detalii despre instrumentele de plata

SC GOLD EXPERT INTERNATIONAL SRLPentru a realiza servicii de contabilitate.Nume, adresa

Weglot.com - Traducerea websiteului in diverse limbi

 1. TRANSFERURI INTERNAȚIONALE

Nu vă transferăm datele dvs. personale în afara Spațiului Economic European (SEE).

 1. SECURITATEA DATELOR

Am introdus măsuri de securitate pentru a preveni pierderea, utilizarea, modificarea, dezvăluirea sau accesarea accidentală a datelor dvs. personale fără autorizație. De asemenea, permitem accesul la datele dvs. personale numai acelor angajați și parteneri care au nevoie să cunoască astfel de date strict in scop profesional. Acestea vor procesa numai datele dvs. personale conform instrucțiunilor noastre și trebuie să le păstreze confidențialitatea.

Avem proceduri în vigoare pentru a face față unei suspiciuni de utilizare necorespunzatoare a datelor cu caracter personal și vă vom informa pe dvs. și pe orice autoritate de reglementare abilitata dacă legea ne obliga sa o facem.

 1. STOCAREA DATELOR

Vom păstra datele dvs. personale atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv în scopul satisfacerii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare.

Din punct de vedere fiscal, legea cere să păstrăm informații de bază despre clienții noștri (inclusiv date de contact, identitate, date financiare și de tranzacții) timp de șase ani după ce nu mai sunt clienți.

În anumite circumstanțe, putem anonima datele dvs. personale în scopuri de cercetare sau în scopuri statistice, caz în care putem folosi aceste informații pe o perioadă nelimitată, fără a vă anunța în prealabil.

 1. DREPTURILE DVS LEGALE

În conformitate cu legile privind protecția datelor, aveți drepturi referitoare la datele dvs. personale care includ dreptul de a solicita accesul, corectarea, ștergerea, restricționarea, transferul, motivul procesării, transferarea datelor și (în cazul în care motivul legal al procesării este consimțământul) retragea consimțământului.

Puteți vedea mai multe despre aceste drepturi la:
http://www.dataprotection.ro/
Dacă doriți să exercitati oricare dintre drepturile enunțate mai sus, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la cabinet_dr_prodan@yahoo.com .
Nu va trebui să plătiți o taxă pentru a vă accesa datele personale (sau pentru a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este vădit neîntemeiată, repetată sau excesivă.

Este posibil să fie nevoie să solicitam informații specifice de la dvs. pentru a vă ajuta să vă confirmați identitatea și să vă asigurați dreptul de a accesa datele personale (sau de a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi ale dvs.). Aceasta este o măsură de securitate pentru a se asigura că datele cu caracter personal nu sunt divulgate niciunei persoane care nu are dreptul să o primească. De asemenea, vă putem contacta pentru a vă solicita informații suplimentare în legătură cu solicitarea dvs. de a accelera răspunsul nostru.

Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în decurs de o lună. Ocazional, poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau ați făcut mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța.

Dacă nu sunteți mulțumit de orice aspect al modului în care colectăm și folosim datele dvs., aveți dreptul să vă plângeți la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România ( http://www.dataprotection.ro/ ). Am trebui să fim recunoscători dacă ne-ați contacta întainte dacă aveți o plângere, astfel încât să putem încerca să o rezolvăm pentru dvs.

 1. LGATURI CU TERTI

Acest site poate include link-uri către site-uri, plug-in-uri și aplicații terte. Dacă faceți clic pe acele linkuri sau dacă activați aceste conexiuni, este posibil ca terțe părți să colecteze sau să împărtășească date despre dvs. Nu controlăm aceste site-uri terțe și nu suntem responsabili pentru declarațiile lor de confidențialitate. Când părăsiți site-ul nostru, vă încurajăm să citiți avizul de confidențialitate al fiecărui site pe care îl vizitați.

 1. COOKIES

Puteți seta browser-ul dvs. să refuze toate cookie-urile de browser sau să vă avertizeze atunci când site-urile web setează sau accesează module cookie. Dacă dezactivați sau refuzați cookie-urile, vă rugăm să rețineți că anumite părți ale acestui site pot deveni inaccesibile sau nu funcționează corect. Pentru mai multe informații despre modulele cookie pe care le folosim, consultați Politica de cookie .