Povestea a trei generatii de stomatologie în Cluj

Este nevoie de dedicare și compasiune pentru a oferi asistență medicală de calitate, iar recompensa de a-ti ajuta semenii este incomensurabilă.

medic dentist cluj napoca Prolident
Povestea Noastra

Am inceput....

Totul a inceput în inima unui oraș plin de viață, un cuplu tânăr si entuziast au pus la cale una din primele clinici private de stomatologie in Cluj. Întotdeauna au visat să își deschidă propria afacere ca medic dentist și, după ani de muncă și economii, au avut în sfârșit ocazia de a-și transforma visul în realitate in 1996.

Cu o pasiune pentru stomatologie și cu dorința de a-și servi comunitatea, dr Aurelia si Paul Prodan au decis să deschidă o clinică. Au petrecut nenumărate ore cercetând și pregătindu-se, asigurându-se că fiecare aspect al afacerii lor este de top și gata să servească nevoilor pacienților lor.

De-a lungul anilor, clinica de stomatologie din Cluj a crescut și a prosperat. Au devenit un element de bază în comunitate, cunoscuți pentru serviciile lor prietenoase și pentru îngrijirea excelentă. Și pe măsură ce clinica a crescut impreuna cu familia.

Dr Aurelia Prodan a inceput cu doar cu un vis și multă muncă, iar acum a reusit sa construiasca ca si un simplu medic dentist in Cluj o afacere de succes care va continua să servească comunitatea lor pentru generațiile următoare.

Dr Diana Opris medic dentist clujDr Horia Opris stomatologie cluj
Expertiza

Parteneri si Acreditari

Indelunga experienta in stomatologie in Cluj ne-a alaturat mai multor parteneri de incredere dar si multiplelor asociatii profesionale de prestigiu.

iti logoadec logocmsr logoadec logoOSSTELL logoMegaGen logoadec logo3shape logovatech logomelag logoSSER logoNSK logoEACMFS logoW&H logoAOCMF logo
Echipa Noastra

Zilnic profesioniștii nostri lucrează neobosit pentru a creste calitatea vietii fiecarui pacient.

Valorile Noastre

Acestea servesc drept principii de baza, modelând modul în care funcționăm și îngrijirea pe care o oferim pacienților.

compasiune

Compasiune

Clinica noastra este un loc plin de grijă și înțelegere, unde pacienții se simt ascultați și susținuți.

profesionalism

Profesionalism

Medicul dentist da dovadă de un nivel ridicat de profesionalism în toate aspectele activității lui, de la interacțiunea cu pacienții până la păstrarea unor fișe medicale exacte

eficienta

Eficiență

Clinica de stomatologie este eficienta și organizata, cu protocoale care să asigure că pacienții primesc îngrijirile de care au nevoie în timp util.

atentie la detalii

Atenție la detalii

Chiar și micile detalii pot fi importante, iar in clinica noastra ne axezam foarte mult pe acuratețe și atenție la detalii.