Tarife Prolident

Planurile de tratament dentar sunt o parte importantă a îngrijirii dentare. Acestea enumeră procedurile, costurile și calendarul pentru restabilirea și menținerea sănătății orale. Istoricul dentar al pacientului, sănătatea orală actuală și nevoile specifice sunt luate în considerare la întocmirea unui plan de tratament.

Costul tratamentului depinde de tipul și complexitatea procedurii. Acesta poate include costurile pentru îngrijire preventivă, servicii de diagnosticare, proceduri de restaurare și servicii cosmetice.

În timpul procesului de planificare a tratamentului, se vorbește adesea despre acoperirea de asigurare, opțiunile financiare și planurile de plată. Acest lucru se face pentru a se asigura că pacienții pot obține îngrijirea de care au nevoie la un preț pe care și-l pot permite.

Este important să vă faceți controale dentare regulate pentru a vă menține gura sănătoasă și pentru a găsi orice problemă înainte ca aceasta să se agraveze și să necesite tratamente mai extinse și mai costisitoare.

Preturi pedodontie

Preturi protetica dentara

Preturi ortodontie

Preturi terapie laser

Preturi chirurgie orala

Preturi Implantologie orala

Preturi Terapie odontala. Endodontie. Protetica

*Prețurile in Euro sunt calculate la cursul Bancii Transilvania de vanzare în ziua plății
*lista de preturi este valabila in data de 13 Februarie 2023 ( data publicarii pe website) si poate suferi modificari. Pentru un deviz cat mai precis va rugam sa va adresati personalului clinicii.
Preturile sunt valabile doar in ziua afisarii si pot suferi modificari ulterioare
Devizul primar efectuat nu garanteaza pretul final al lucrarii, ci doar un cost estimativ la momentul consultuluiGarantarea unui pret se poate face doar cu plata in avans
Devizul poate include si manopere din afara listei de pret