Echipa Noastra

Dr Prodan Paul

Dr-Paul-Prodan-150x127

Cu o vasta experienta clinica, activeaza in domeniul chirurgiei orale si implantologiei dentare, de peste 25 ani fiind alaturi de pacientii lui. Doctorul Prodan este cunoscut ca fiind rabdator, calm si foarte atent la detaliile care ajung sa faca intr-un final diferenta. Nu face rabat de la nimic cand vine vorba de pacientii sai.

  • Doctor in stiinte medicale – Parodontologie
  • Master Reabilitare Orala
  • Membru al Societatii Romane de Implantologie
  • Medic primar medicina generala

Dr Prodan Aurelia

Dr-Aurelia-Prodan-150x121

Intotdeauna prompta si directa, doamna doctor Prodan are deja un renume in stomatologie cladit de peste 20 de ani ca rezolva orice problema cat mai rapid si eficient posibil. Pacientii dansei o recomanda ca fiind dedicata intru totul profesiei sale, neezitand sa fie prompta la orice ora pentru orice problema. Nu ezitati sa o contactati.

  • Medic primar stomatologie generala

Dr Opris Daiana

Dr-Daiana-Prodan

Perfectiunea si atentia la detalii o caracterizeaza pe doamna doctor Opris. Estetica si ochiul pentru frumos a reprezentat unul din cele mai puternice atuuri ale doamnei doctor. Atenta si finuta cu pacientii sai, aceasta reuseste sa imbine cu succes implantologia si estetica dentara. Nu ezitati sa o contactati pentru orice problema.

Dr Opris Horia

Dr Horia Opris

Modul pragmatic si viziunea de ansamblu il ajuta pe doctorul Opris in tratamentele pe care le concepe. Implantologia dentara si chirurgia orala sunt domeniile de excelenta unde va poate ajuta in problemele dumneavoastra. Nu ezitati sa apelati!

Dr Alexandru Paul

Dr-Alexandru-Paul

Rabdarea reprezinta una din calitatile absolut necesare pentru un tratament endodontic de succes. Dr Alex isi aduce aportul in echipa prin capacitatea sa de a salva aproape orice dinte. Orice caz dificit trece intotdeauna si prin mainile sale. Va astepta oricand la un consult.

  • Medic specialist stomatologie
  • Competenta in endodontie

Dr Minodor Bobirca

Dr-Bobarca-Minodor

Stilul sau relaxat si plin de viata da incredere fiecarui pacient. Doctorul Bobirca reuseste sa ii motiveze de la cei mai mici dintre pacientii nostri pana la cei mai invarsta in drumul lor catre un zambet sanatos. Foarte atent la functia aparatului masticator si la problemele acestuia, va poate ajuta sa restabiliti armonia dento-faciala.

  • Medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala

Dr. Ovidiu Sabau

Dr. Ovidiu Sabau

Tratamentele endodontice efectuate de către acesta se adresează cazurilor în care posibilitatea păstrării unui dinte este incertă și vizează asigurarea condițiilor de sănătate dento-parodontală necesare pentru tratamentele de reintegrare funcțională și estetică a acestuia.

În efortul asigurării unui tratament corect aportul microscopului dentar utilizat în tratament este semnificativ, iar pentru cazurile mai complexe prezența sa este indispensabilă.

Într-un mod empatic, direct și sincer Dr. Sabău vă va explica posibilitățile de tratament astfel încât Dvs. să puteți lua o decizie informată asupra soluției optime .

Pe durata ședințelor terapeutice acesta vă va trata cu atenție și empatie și se va asigura că beneficiați de confortul maxim posibil.

  • Medic stomatolog rezident Endodonție

Dr. Diana Rus

Dr Diana Rus

Empatia si atentia fata de pacient, rabdarea cu care raspunde la intrebari si dedicarea in cursul tratamentului ortodontic fac din Dr. Rusu Diana o alegere perfecta pentru pacienti de toate varstele. Nu ezitati sa ne contactati!

  • Medic specialist ortodont

Dr. Muntean Ana

Muntean Ana

Cu multă empatie și răbdare doamna doctor resuște să ajute pacienții să-și înfrunte teama de medicul stomatolog și să vină cu bucurie la cabinet. Este o persoană ambițioasă și directă care reușește să abordeze cu succes cazurile dificile. Stomatologia restaurativă pentru adulți și pedodontia sunt domeniile în care activează în cadrul cabinetului nostru.

Scroll to Top