Comunicarea intre medic si pacient – Reusita unui plan de tratament dentar

Comunicarea intre medic si pacient – Reusita unui plan de tratament dentar

Mersul la dentist nu este doar o frica a copiilor mici, e o frica deseori intalnita si in randul adultilor. Din acest motiv, echipa Prolident este mereu pregatita pentru a asigura confortul dumneavoastra printr-o atmosfera calda si primitoare.

Serviciile stomatologice oferite de clinica noastra acopera o gama de complexa de tratamente pentru reabilitarea orala, iar rezultatul final este mereu realizat pentru a satisface dorintele fiecarui pacient atat din punct de vedere estetic, cat si functional.

Primul contact intre medicul dentist si pacient reprezinta faza in care incercam sa cream o relatie de incredere, bazata pe o buna comunicare. Fiecare pacient care vine in clinica noastra, fie ca doreste o reabilitare completa a situatiei orale, fie ca doreste o examinare pentru probleme minore, va beneficia de o evaluare completa a statusului dental prin intocmirea unui plan de tratament continand toate variantele posibile de rezolvare.

Puteti beneficia de un portofoliu personal stocat in baza de date a Clinicii Prolident care va cuprinde fotografii ale situatiei dentare, modele de studiu si radiografii. In cazul in care doriti o reabilitare estetica, se poate realiza un plan terapeutic virtual cu ajutorul unui program special conceput in acest scop, Digital Smile Design (DSD). Prin acest program, puteti previzualiza aspectul final al tratamentului si va puteti da acordul pentru urmatoarele faze de tratament. Ne folosim de tehnologie de actualitate pentru a reda cu acuratete rezultatele tratamentelelor si ale interventiilor pentru fiecare pacient in parte.

Tratamentele realizate la Clinica Stomatologica Prolident se desfasoara in cabinete dotate cu unituri dentare moderne si de inalta calitate, pentru a va oferi un tratament rapid si de actualitate. Clinica noastra este localizata in centrul Clujului, pe str. Memorandumului, nr. 8, ap. 21, in curtea interioara. Ne gasiti si telefonic la 0264.542.446 sau puteti sa ne contactati oricand pe pagina noastra de Facebook. Suntem mereu aproape de dumneavoastra!

Dr Prodan Aurelia

Dr Prodan Aurelia

Intotdeauna prompta si directa, doamna doctor Prodan are deja un renume in stomatologie cladit de peste 20 de ani ca rezolva orice problema cat mai rapid si eficient posibil. Pacientii dansei o recomanda ca fiind dedicata intru totul profesiei sale, neezitand sa fie prompta la orice ora pentru orice problema. Nu ezitati sa o contactati.

  • Medic primar stomatologie generala